Ciuperci cu smantana

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2009 | 12871 vizualizari

 

O mincarica delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 200 gr smantana
  • 1 lingura faina
  • 1 ceasca supa sau lapte
  • 1 legatura marar
  • delicat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu smantana:

Ciupercile se lasa in apa apoi se spala curata de pelita. Se pune ulei la incins si apoi cipercile se prajesc cu capac, dupa ce  a scazut zeama se pune faina si se aduga supa si cand da in clocot se pune si smantana. Se condimneteaza. Se lasa sa fiarba ~3 min. la final gata se pune mararul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Miha 1

02.06.2009, 10:26

Fac si eu mancarica asta,dar fara faina si pun si 1-2 catei de usturoi.

Mmmmm...tare-i buna!

madi_marin 1

05.04.2010, 18:09

ce buna eeee....si cu marar imi place la nebunie...

valyuje 1

08.08.2010, 11:31

super reteta imi place si mie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti (reteta adaptata)